15-08-09

Trailer: When in Rome

Er is een trailer gearriveerd van de komedie When in Rome waarin Veronica Mars wordt begeerd door George Bluth II uit “Arrested Development”, The Penguin uit Batman, Napoleon Dynamite en haar eigen lief, maar eigenlijk liever de vent van Fergie van The Black Eyed Peas wil.

when in rome 1

Kristen Bell, Veronica Mars dus, is de jonge ambitieuze journaliste Beth Harper die naar Rome trekt voor het huwelijk van haar zus Joan (Alexis Dziena). Daar spot ze de knappe Nick (Josh Duhamel), maar die lijkt niet in haar geïnteresseerd. Gedesillusioneerd trekt Beth naar de bekende Fontana de Amore (of The Fontaaana deej amoowree, zoals in de trailer) waar ze een paar muntstukken uit het water vist. Door een of andere betovering krijgt ze daardoor meteen een hoop aanbidders: een worstenmagnaat (Danny DeVito), een straatgoochelaar (Jon Heder), een schilder (Will Arnett) en een model (Dax Shepard). En plots ziet ook Nick haar staan.

When in Rome is geregisseerd door Mark Steven Johnson, die eerder zijn kans waagde in het actiegenre, maar daar niet echt succesvol was (Daredevil, Ghost Rider). Nu probeert hij het dus met een romcom en de trailer is alvast niet echt spectaculair. Wat jammers is, want Kristen Bell verdient wel eens een goede rol in haar post-“Veronica Mars”-periode. Het scenario werd overigens geschreven door David Diamond en David Weissman (Old Dogs) en de film komt in de loop van 2010 uit.

De commentaren zijn gesloten.