09-08-09

Trailer: It's Complicated

it's complicatedOm het weekend af te sluiten nog de trailer van de romcom It's Complicated van Nancy Meyers (What Woman Want, Something’s Gotta Give, The Holiday), die ook zelf het scenario schreef.

Korte inhoud: Jane is een moeder van drie kinderen en de eigenares van een bakkerijtje met restaurant in Santa Barbara. Tien jaar geleden is ze gescheiden van haar ex, de advocaat Jake, met wie ze nog een vriendschappelijke relatie onderhoudt. Een etentje om het afstuderen van een van hun kinderen te vieren, loopt echter uit de hand en Jake en Jane hebben plots een affaire.

Omdat Jake hertrouwd is met de veel jongere Agnes, bevindt Jane zich plots in de positie van minnares. In het midden van hun hernieuwde romance bevindt zich ook nog de pas gescheiden architect Adam die gevoelens voor Jane begint te krijgen. Een ingewikkeld web van liefdesrelaties volgt, vandaar de titel van de film.

Wat deze It’s Complicated zo verfrissend lijkt te maken, is dat we hier te maken hebben met een wat oudere cast. Jake, Jane en Adam worden immers gespeeld door Meryl Streep, Alec Baldwin en Steve Martin. Vooral Baldwin lijkt in de trailer goed op dreef. De jongere generaties worden vertegenwoordigd door John Krasinski, Hunter Parrish en Lake Bell. It’s Complicated komt 10 februari 2010 uit in België.

De commentaren zijn gesloten.