02-08-09

Trailer: A Perfect Getaway

a perfect getawaySome people never learn… Het avontuurlijke koppel Cliff (Steve Zahn) en Cydney (Milla Jovovich) heeft blijkbaar nog nooit naar een horrorfilm gekeken. Daardoor weten ze niet dat als je op een godverlaten plekje in de jungle lifters tegenkomt, je die best NIET meeneemt.

Het tweetal beklaagt zich dan ook al snel dat ze Kale (Chris Hemsworth), Cleo (Marley Shelton), Nick (Timothy Olyphant) en Gina (Kiele Sanchez) tegenkomen op hun huwelijksreis. Cliff en Cydney komen van de reizigers te weten dat een ander pasgetrouwd stel brutaal werd vermoord op het paradijselijke Hawaiï. Onzeker over wie ze kunnen vertrouwen, sluiten ze zich toch aan bij de andere rugzaktoeristen, maar dat hadden ze natuurlijk beter niet gedaan.

Zo begint de horrorfilm A Perfect Getaway van regisseur / scenarist David Twohy (Pitch Black, The Chronicles of Riddick). Uit de trailer lijkt dit een vrij doorsneefilm te worden in de stijl van Turistas en The Ruins waarin een paar knappe jongeren allerlei gevaren tegenkomen in de jungle van hun paradijselijke vakantiebestemming. Het klinkt als een direct to dvd-film, maar A Perfect Getaway heeft toch een Belgische release datum meegekregen: 26 augustus 2009.

De commentaren zijn gesloten.