27-07-09

Trailer: Tron Legacy

picresized_1248757247_tronlegacytitleDat er een sequel in de maak was van cultklassieker TRON was al een tijdje bekend, en afgelopen weekend is op de ComicCon (daar heb je dat ding weer) ook een eerste trailer vertoond. Het is overigens dezelfde trailer (maar dan in 3D) die ook vorig jaar op de conventie werd vertoond, en waarover de studiobazen toen zo enthousiast waren dat ze het licht voor Tron Legacy definitief op groen zetten.

In het filmpje zien we een lange achtervolgingsscène op de motor op de fameuze grid. De pakken, motoren en het decor lijken allemaal respectvolle updates van het origineel uit 1982. We zien ook Jeff Bridges in een verjongde versie. Zijn personage Kevin Flynn  heeft ondertussen ook een zoon, de 27-jarige Sam (Garrett Hedlund) die het mag aanleggen met Olivia Wilde.

De regie is in handen van Joseph Kosinski, naar een scenario van Adam Horowitz (“Lost”), Richard Jefferies (Cold Creek Manor) en Edward Kitsis (“Lost”). Er werd gewerkt met een budget van maar liefst 300 miljoen dollar. Tron Legacy komt in 2011 in de zalen.

De commentaren zijn gesloten.