07-07-09

Baywatch wordt een komedie

baywatchEen nieuwe aflevering in de soap rond de verfilming van de televisieserie “Baywatch”, want  vandaag is bekend geraakt dat deze film een komedie wordt. In de serie zelf viel natuurlijk ook heel wat te lachen, maar dat was voornamelijk met de slechte acteerprestaties en scenario’s.

Paramount bevestigde vandaag dat Jeremy Garelick momenteel werkt aan een scenario en ook met plannen rondloopt om dit script zelf te verfilmen. Dat zou dan zijn tweede film als regisseur worden na Is This Your Mother uit 2002. Garelick schreef ook het scenario van het Jennifer Aniston-Vince Vaughn-vehikel The Break-Up en was betrokken bij het scenario bij The Hangover (maar kreeg hiervoor geen credit op de aftiteling).

Garelick is er alvast van overtuigd dat de plot van de populaire serie, die ooit meer dan 1,1 biljoen kijkers trok, uitermate geschikt is voor een komedie: "It felt like the template to do a movie that was similar to 'Stripes' and 'Police Academy,' the comedies I loved growing up. Rather than trying to pitch the tone, I figured it would be easier to write the first act to convey who these characters were." Garelick bekende ook dat hij nog nooit een aflevering van “Baywatch” heeft gezien.

Van de oorspronkelijke cast zal er niemand in de film te zien zijn, hoewel het momenteel gonst van de geruchten dat David Hasselhoff en Pamela Anderson in een cameo zullen te zien zijn. Overigens is er al ooit een komedie gemaakt over “Baywatch” zoals je hieronder kan zien.

Commentaren

Ik zeg... Doe nou niet, zo'n verfilming van Baywatch. Zit er iemand op een filmversie van de serie te wachten?

Gepost door: Mike's Webs | 08-07-09

De commentaren zijn gesloten.