06-07-09

Trailer: Jennifer's Body

20th Century Fox heeft vandaag een redband trailer online gegooid van de horrorfilm Jennifer's Body. En dat is om meer dan één reden een film om naar uit te kijken. De titel komt overigens uit een nummer van Courtney Loves groep Hole.

jennifer's body

Ten eerste werd het scenario geschreven door Diablo Cody, de ex-stripper die in 2007 debuteerde met het snedige Juno waarvoor ze meteen een Oscar kreeg. Het wordt afwachten of Cody kan bevestigen met haar volgende script, ze blijft alleszins in het tienerwereldje hangen, maar switcht van satire naar horror.

Daarnaast speelt in Jennifer’s Body Megan Fox de hoofdrol, en dat is volgens velen de meest sexy vrouw ter wereld. Fox kan in deze Jennifer’s Body tonen dat ze naast mooi zijn ook kan acteren en op dat vlak meer kan dan achter transformers en Shia LaBoeuf aanhollen. De mannelijke kijkers worden alvast warm gemaakt met de mededeling dat Fox in de film topless gaat. In de trailer is daar alvast nog niet veel van te zien en hangt er ten gepaste tijde een lok haar in de weg.

Verder kan Jennifer’s Body ook een beroep doen op een aantrekkelijke cast met ook nog Amanda Seyfried (Mamma Mia!), Johnny Simmons (The Spirit), Kyle Gallner (“Veronica Mars”), Amy Sedaris (Shrek the Third), Chris Pratt (“The O.C.”), Adam Brody (“The O.C.”) en J.K. Simmons (Juno). De regie is in handen van Karyn Kusama, die eerder Girlfight, Aeon Flux en een aflevering van “The L Word” regisseerde.

Dan rest er nog de korte inhoud: Fox speelt Jennifer Check, een bloedmooie cheerleader die een rustig tienerleventje leidt totdat plots een demon bezit van haar neemt. Daardoor begint ze de jongens in een klein dorpje in Minnesota op te peuzelen en te vermoorden. Haar vriendin Needy staat voor de zware opdracht de demon te verjagen, en daardoor zoekt ze informatie bij een satanische rockband die Jennifers gedrag heeft voorspeld in een van hun nummers.

De trailer, die volgens de makers een mix is van komische en enge momenten die doet denken aan de tijd dat horrorfilms nog leuk waren, vind je hieronder. Voor de film moet je wachten tot 21oktober 2009.

De commentaren zijn gesloten.