01-07-09

Trailer: The Informant

the informantToen bekend raakte dat Steven Soderbergh en Matt Damon na Ocean’s Eleven en de twee sequels opnieuw gingen samenwerken voor de spionagefilm The Informant, werd algemeen aangenomen dat het een serieuze film ging worden over ethiek, moraal en zaken doen. Zoiets als The Insider dus. Maar wat blijkt nadat de trailer vandaag is verschenen, dat The Informant eerder een komedie is geworden. Eerder zoiets als Burn After Reading.

Om te beginnen is Matt Damon getooid met een heel foute snor en is hij een vijftien kilo aangekomen voor de rol van Mark Whitacre, een zakenman die zo enthousiast is dat hij een FBI-informant wordt dat hij de hele operatie in het honderd laat lopen door al zijn handelingen te vertellen en in het midden van vergaderingen te gaan zoeken naar opnamemateriaal.

Het lijkt er bovendien op dat Soderbergh na het serieuze Che wel toe was aan iets luchtigs en dat toont ook de trailer met pancartes en de The Ride of the Valkyries van Wagner. Maar meer nog dan Soderberghs film, is dit die van Matt Damon die een heleboel mensen zal doen versteld staan van zijn komische talenten.

Het verhaal is overigens gebaseerd op waargebeurde feiten die door Kurt Eichenwald in een boek zijn vertaald. Scott Z. Burns (The Bourne Ultimatum) maakte hier dan een filmscript van. In de bijrollen zien we verder nog  Scott Bakula, Melanie Lynskey, Frank Welker, Tony Hale en Patton Oswalt. The Informant komt op 30 september uit in België.

Commentaren

Hallo Karen Wij kwamen even op bezoek op je mooie blog en vonden het fijn om hier te zijn. Misschien wil jij ook wel gratis jou blog in de kijker laten plaatsen bij “De Vrolijke Bloggers”. Een site waar al veel blogjes bij mekaar staan. Het is er gewoon leuk en lid worden is simpel. Geef ons gewoon een seintje als je lid wil worden en vermeld daarbij je blogadres. De rest doen wij. Na je inschrijving krijg je van ons een logo dat je op je blog moet plaatsen. Dat is alles! Kom even een kijkje nemen en beslis dan. U bent altijd van harte welkom. Graag tot ziens!

http://blog.seniorennet.be/devrolijkebloggers" target="_blank">http://i292.photobucket.com/albums/mm28/lida-30/dagen/00.gif" border="0" alt="fijne dag, hartelijke groetjes"/>

Gepost door: Julien en Jose en Boomer | 03-07-09

De commentaren zijn gesloten.