21-06-09

Trailer: Zombieland

De trailer van de horrorkomedie Zombieland, die wordt omschreven als het Amerikaanse antwoord op Shaun of the Dead, is gearriveerd. Net als de Britse film neemt Zombieland zichzelf ook niet al te serieus en is de film een knipoog naar het zombiegenre.

zombieland 1

Het verhaal draait rond een groepje overlevenden van een zombie Holocaust. Zij besluiten van de ene kust van de VS naar de andere te reizen en slaan onderweg hun tenten op in een verlaten pretpark. De hoofdrollen worden gespeeld door o.a. Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Amber Heard, Emma Stone en Bill Murray, die een cameo speelt als zombie. De regie is in handen van Ruben Fleischer, die voordien actief was in reclamesector en muziekindustrie, het scenario werd geschreven door Paul Wernick en Rhett Reese.

Uit de trailer kan opgemaakt worden dat Zombieland alleszins veel meer actie bevat dan Shaun of the Dead. Er zit dan ook een evenwaardige mix tussen komedie en zombie-actie in de film. De film komt in België uit op 4 november, in de Halloweenperiode dus, en daarmee wordt de film een welkome afwisseling met de Saw-franchise.

De commentaren zijn gesloten.