06-06-09

Trailer: The Final Destination

the final destinationDe laatste trailer van The Final Destination, alweer het vierde deel uit de serie, is op internet opgedoken. Mensen die van plan zijn om de film te gaan bekijken, kunnen deze trailer best overslaan aangezien je van de meeste personages al kan zien hoe ze aan het einde komen. Een trailer vol spoilers dus, maar dat was met de vorige drie delen niet anders.

De ‘The’ in de titel doet vermoeden dat dit trouwens het laatste deel uit de franchise zal worden, maar met Hollywood weet je natuurlijk maar nooit. Het verhaal brengt niets nieuws: een groepje aantrekkelijke jongeren ontsnapt op het nippertje aan een ramp , en wordt nadien opgejaagd door de dood. Na een vliegtuigcrash (Final Destination, 2000), een auto-ongeluk (Final Destination 2, 2003) en een crash met een achtbaan in een pretpark (Final Destination 3, 2006) volgt er in dit deel een ongeluk tijdens een racewedstrijd.

In de cast treffen we geen al te bekende namen aan, en de jonge acteurs zijn vooral actief geweest in de televisiewereld: Krista Allen (“The Starter Wife”), Nick Zano (“7th Heaven”), Mykelti Williamson (“Kidnapped”), Shantel VanSanten (“CSI”), Bobby Campo (“Greek”) en Haley Webb (“Shark”). De film wordt geregisseerd door David R. Ellis, een voormalige stuntcoördinator die eerder al Final Destination 2, Cellular en Snakes on a Plane inblikte. Eric Bress (The Butterfly Effect) schreef het script.

The Final Destination lijkt de succesvolle traditie van de eerste drie films verder te zetten. Deze boden geen hoogstaande cinema, maar wel uitstekend entertainment. Deze aflevering zal trouwens in 3D worden vertoond, wat het kijkplezier enkel maar kan verhogen.

Commentaren

de eerst vond ik goed de tweede was al minder maar kon er nog door en de derde was in mijn ogen een flop. de trailer ziet er wel leuk uit. ik weet zo al dat ik het niet kan laten om ook deze weer te bekijken

Gepost door: michel | 06-06-09

De commentaren zijn gesloten.