30-05-09

Teaser trailer: Toy Story 3

toy story 3Bij Pixar zijn ze nog lang niet van plan om op hun lauweren te gaan rusten. Hun nieuwste film Up is in de meeste landen nog niet eens uit, zo moeten wij helaas nog wachten tot 7 oktober, maar de mensen die de film al wel gezien hebben, spreken allemaal vol lof over de film, en de viersterrenrecensies vliegen weer in het rond. Maar kijk, hier is al de teaser trailer van de opvolger van Up: Toy Story 3 (release voor zomer 2010).

Je wordt meteen vrolijk van de kleurrijke figuurtjes die in de teaser voorbij komen, natuurlijk zijn er Woody (Tom Hanks) en Buzz (Tim Allen), maar ook de speelgoedsoldaatjes, Mr. en Mss. Potato Head, Rex de dinosaurus en Hamm het varken trekken al even door het beeld. Het is knap van Pixar dat ze alweer een boeiende en grappige trailer hebben kunnen maken zonder ook maar de minste hint over de plot te geven.

De mensen van Entertainment Weekly hebben ondertussen ontdekt dat het verhaal zou draaien rond Buzz Lightyear die stuk zou raken en voor herstelling naar Japan wordt gezonden. Wanneer het andere speelgoed ontdekt dat de firma de defecte Buzz Lightyears systematisch vervangt door nieuwe exemplaren, trekken ze zelf naar Japan om hun Buzz te redden. Of dit ook het definitieve verhaal van de film is, is nog af te wachten want het zou niet de eerste keer zijn dat er met valse scripts wordt rondgestrooid.

Toy Story 3 wordt geregisseerd door Lee Unkrich die co-regisseur was van het tweede deel, Finding Nemo en Monsters Inc. Het scenario is van Michael Arndt (Little Miss Sunshine). Weer eentje om naar uit te kijken.

De commentaren zijn gesloten.