24-05-09

Trailer: Sherlock Holmes

Hij is al een paar dagen uit, maar hier is toch nog eens de trailer van Sherlock Holmes van Guy Ritchie. Wat eerst en vooral opvalt aan de trailer, is dat de film een stuk humoristischer is dan algemeen werd verwacht. Verder lijkt Robert Downey Jr.’s Tony Stark / Iron Man door een teletijdmachine naar het Victoriaanse Engeland geworpen.

In de film komt detective Sherlock Holmes en zijn assiste,nt Dr. Watson (Jude Law) op het spoor van een duister complot waarbij de toekomst van Victoriaans Engeland op het spel staat. Ze zullen al hun krachten moeten bundelen, waaronder ook Holmes’ gevechtkunsten, om de ondergang van Engeland tegen te gaan.

In de bijrollen zien we o.a. ook nog Mark Strong, Kelly Reilly en Rachel McAdams die behoorlijk wat screentime krijgt in de trailer. Het lijkt erop dat Guy Ritchie zijn oude vorm weer heeft teruggevonden nu hij zijn halve trouwboek Madonna kwijt is. En daar kan de filmliefhebber enkel wel bij varen. Sherlock Holmes komt in België uit op 6 januari 2010.

De commentaren zijn gesloten.