30-04-09

Trailer: The Hangover

the hangover“It was the night of their lives… if only they could remember.” Deze zin uit de trailer van de komedie The Hangover somt perfect op waar deze film overgaat.

Korte inhoud: Twee dagen voor zijn huwelijk trekken Doug (Justin Bartha) en zijn vrienden Phil (Bradley Cooper) en Stu (Ed Helms) naar Las Vegas voor Dougs vrijgezellenfeest. Het wordt echter letterlijk een feest om nooit te vergeten want wanneer de drie de volgende dag wakker worden, weten ze niet meer wat ze de afgelopen nacht gedaan hebben. Nochtans zit er een tijger in hun badkamer, ligt er een baby in de kast en bovendien is Doug verdwenen.

Regisseur Todd Phillips blijft met The Hangover vissen in het vijvertje waaruit hij eerder al Road Trip (2000), Old School (2003) en School for Scoundrels (2006) haalde. Voor zijn nieuwste prent deed hij een beroep op een scenario van Jon Lucas en Scott Moore (Four Christmases). In de cast treffen we ook nog Heather Graham, Jeffrey Tambor, Ken Jeong en bokser Mike Tyson aan.

De Belgische release datum is vastgelegd op 17 juni en de film heeft ondertussen al groen licht gekregen voor een sequel ook al is hij nog niet eens uit. Een trailer is er al wel en die vind je hieronder.

De commentaren zijn gesloten.