12-04-09

Trailer: Observe and Report

observe and reportDeze week komt in de VS de komedie Observe and Report in de zalen waarin Seth Rogen Ronnie Barnhardt speelt, de chef beveiliging van het lokale Forest Ridge winkelcentrum. Barnhardt regeert over het shoppingcentrum met een ijzeren hand en houdt skateboarders, winkeldieven en baldadige klanten kort aan de leiband. Wanneer Forest Ridge te maken krijgt met een flasher ziet Barnhardt zijn kans om zich bij het lokale politiekorps in de kijker te zetten. Zijn droom is immers om zijn zaklantaarn in te ruilen voor een echte politiebadge en een wapen. Ook wil Barnhardt indruk maken op zijn meisje Brandi (Anna Faris).

Observe and Report werd geschreven en geregisseerd door Jody Hill die in 2006 The Foot Fist Way maakte. Na Paul Blart: Mall Cop is dit al de tweede film op korte tijd over een beveiligingsagent in een winkelcentrum, maar Observe and Report lijkt een iets stoutere versie en de film heeft dan ook een R-rating gekregen in de VS wegens “pervasive language, graphic nudity, drug use, sexual content and violence”.

Ook actrice Anna Faris was tijdens de opnames geshockeerd van een seksscène met Seth Rogen. Naar eigen zeggen stemde Faris enkel in met de scène, waarin ze bewusteloos, naakt en bedolven onder braaksel in bed lag, omdat ze dacht dat de welbepaalde scène nooit zou worden goedgekeurd door de censuurcommissie. Ze vertelt aan Starpulse: "(Director) Jody (Hill) was like, 'Okay, you guys are having sex and you're going to have some vomit come out of your mouth, you're passed out and your boobs are jiggling all over.' I was like, there's no way (they'll let this pass)'. There's no way. I'll do it, sure, because I don't want to be a stick in the mud but there's no way this is going to make it in the movie." Maar de scène haalde wel degelijk de definitieve cut, met de Faris’ reactive: "I'm grateful, I'm grateful. I'm grateful that the movie is unapologetic."

Je weet dus waaraan je je kan verwachten als je naar Observe and Report trekt, de trailer vind je hieronder, een Belgische release datum is er nog niet.

De commentaren zijn gesloten.