03-04-09

Trailer: Brüno

bruno 1Sacha Baron Cohen is terug en iedereen mag het geweten hebben. De trailer van Brüno, de langverwachte opvolger van Borat, is eindelijk gearriveerd. Het eerste deel van de trailer verwijst nog snel naar deze vorige film, maar wanneer de Oostenrijkse gay fashionista in beeld verschijnt, mogen alle remmen los. Dat leverde Brüno overigens al een NC-17 rating op, en ook de trailer is niet geschikt voor minderjarige oogjes.

In grote lijnen is Brüno hetzelfde soort film dan Borat, maar dan met een ander hoofdpersonage. Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan was een film in documentairestijl waarin een overenthousiaste Borat de VS rondreisde en overal chaos veroorzaakte. In Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt, ook een pseudo-documentaire, reist model Brüno ook door de VS waar hij tadaa! chaos veroorzaakt.

Gelukkig staan de personages zo ver uit elkaar dat het twee totaal andere film zullen worden. Maar ook Brüno lijkt een controversiële film te worden, in de trailer wordt er alvast gespot met celebrity-adopteerders als Madonna en Angelina Jolie. Verder zal Brüno in de film homofobe Amerikanen proberen te ontmaskeren en weet hij door te dringen tot verschillende mode-evenementen. Op 8 juli 2009 strijken Brüno en al zijn umlauten in België neer. That's such a Samantha thing to say...

De commentaren zijn gesloten.