31-03-09

Poster Shutter Island

De eerste poster van Martin Scorseses nieuwe film Shutter Island is gearriveerd bij de mensen van Rope of Silicon. Dat is redelijk vroeg want de film komt pas dit najaar uit (14 oktober om precies te zijn). Op sommige websites wordt er nog getwijfeld of dit wel een officiële poster is van de film, maar deze poster doet alleszins recht aan het spannende verhaal.

shutter island teaser

Zoals ondertussen bekend is, is het scenario gebaseerd op een thriller van Dennis Lehane (Mystic River en Gone, Baby, Gone). In het Nederlands taalgebied werd het boek uitgebracht onder de titel ‘Gesloten Kamer’. Leonardo DiCaprio speelt US marshal Teddy Daniels die rond 1954 zijn watervrees overwint en naar een afgelegen eiland trekt waar een moordenares (Emily Mortimer) is ontsnapt uit een psychiatrische inrichting. Samen met zijn partner Chuck Aule (Mark Ruffalo) gaat hij op zoek naar de vrouw, maar hoe verder het onderzoek vordert, hoe meer beiden beginnen te geloven dat ze het eiland nooit meer zullen verlaten. Iemand is immers bezig hen tot waanzin te drijven en niets is nog wat het lijkt…

In bijrollen zien we ook nog Ben Kingsley, Max von Sydow, Jackie Earle Haley, Elias Koteas, Patricia Clarkson, Ted Levine en Michelle Williams. Als Shutter Island even goed wordt als het boek of deze teaser poster, dan wordt dit een fantastische film. Shutter Island wordt een van de toppers van dit najaar.

De commentaren zijn gesloten.