11-01-09

Trailer: The Proposal

the proposalDe voorbije dagen deden geruchten de ronde dat zowel Sandra Bullock als Keanu Reeves niet weigerachtig staan tegenover een derde Speed-film. Sinds Speed in 1994 hebben Bullock en Reeves moeite gehad om het succes van deze film nog te evenaren. Reeves was nog even hot dankzij The Matrix,  terwijl Bullocks voornaamste wapenfeit de Miss Congeniality-films waren (naast een vluchtige passage in Oscarwinnaar Crash). Het zou dus geen totale verrassing zijn moesten beide acteurs toestemmen in een derde Speed-film om hun carrières weer te lanceren.

Maar zo ver is het nog lang niet, en eerst is Sandra Bullock nog te zien in de romantische komedie The Proposal. Bullock speelt hierin de succesvolle redactrice Margaret Tate die vreest te moeten terugkeren naar haar geboorteland Canada omdat haar kredietkaart geweigerd wordt. Daarom vertelt ze de autoriteiten dat ze verloofd is met haar assistent Andrew Paxton (Ryan Reynolds), al jarenlang het onderwerp van Margarets pesterijen. Toch stemt Andrew in met het toneelstuk, maar hij stelt daarbij wel zijn voorwaarden. Zo trekt het koppel naar Alaska om Andrews familie te ontmoeten (Mary Steenburgen, Craig T. Nelson en Betty White).

Bullock (44) en Reynolds (32) mogen op papier dan wel een vreemd koppel lijken, in de trailer van The Proposal zijn ze alvast aardig op dreef. Bullock mag haar komische charmes weer helemaal in de strijd gooien, en deze keer mag ze zich zoals Meryl Streep in The Devil Wears Prada uitleven op Reynolds. De trailer is verrassend leuk en Katy Perry’s ‘Hot N Cold’ is een passend muziekje. De regie is in handen van Anne Fletcher die vorig jaar Katherine Heigl regisseerde in 27 Dresses. Pete Chiarelli schreef het scenario. The Proposal komt op 12 juni uit in Amerika, en op 18 juni in Nederland.

De commentaren zijn gesloten.