20-12-08

Trailer: Obsessed

Een mooi voorbeeld van een slechte trailer is die van de komende thriller  Obsessed. Wie ooit van plan is deze film te gaan bekijken, kijkt best niet naar de trailer, want vrijwel de ganse plot (inclusief plotwendingen) zit al in het filmpje van 2min 31sec. Bovendien wordt er ook nog eens geweldig slecht geacteerd.

Idris Elba (Prom Night) speelt een manager met een bloeiende carrière, die gelukkig getrouwd is met Beyonce Knowles (Dreamgirls). Aan zijn geluk komt echter een einde wanneer de bloedmooie interim Ali Larter (“Heroes”) op het kantoor arriveert. Na een one night stand wordt Elba door de vrouw gestalkt. In de bijrollen herken je ook nog Christine Lahti, Bruce McGill, Jerry O'Connell en Scout Taylor-Compton.

obsessed 2

De film wordt gereggisseerd door Steven Shill, die vooral actief is in de televisiewereld. Zo regisseerde hij afleveringen van ‘The Wire’, ‘Law and Order’ en ‘Dexter’. Zijn enige filmcredit is de regie van de televisiefilm Knight Rider dit jaar. Het scenario van Obsessed werd geschreven door David Loughery die eerder Money Train en Lakeview Terrace neerpende.

Deze film kadert in de nieuwe wending die Beyonce aan haar carrière wil geven. In interviews heeft de zangeres immers laten weten dat ze het beu is om enkel een popster te zijn: "I'm over being a popstar. I don't wanna be a hot girl. I wanna be iconic. And I feel like I've accomplished a lot. I feel like I'm highly respected, which is more important than any award or any amount of records. And I feel like there comes a point when being a popstar is not enough."

Samen met haar vader Matthew Knowles fungeert Beyonce daarom ook als producent, maar het is maar de vraag of deze Obsessed haar carrière goed zal doen. Ondanks de gruwelijk slechte trailer heeft Obsessed toch al een Belgische release datum: 27 mei 2009.

Commentaren

hello,
Komt deze film uit in de cinema of kan ik hem huren op dvd?

Dank u vriendelijk

Gepost door: Van den Steen Lieve | 05-08-09

De commentaren zijn gesloten.