29-11-08

Trailer: The Ugly Truth

the ugly truthVanwege Thanksgiving valt er dit weekend maar weinig filmnieuws te rapen en dus krijgen jullie vandaag de trailer van de romantische komedie The Ugly Truth van Robert Luketic (Legally Blonde, 21). De film komt op 24 juni 2009 uit in België.

In de film speelt Katherine Heigl (“Grey’s Anatomy”) Abby Richter, de succesvolle producente van het televisieprogramma ‘The Ugly Truth’. Ze mag dan wel een succesvolle carrière hebben, maar ‘Mr.Right’ is Abby nog niet tegengekomen. Ze laat zich door de zelfverzekerde Mike Alexander (Gerard Butler), tevens de presentator van ‘The Ugly Truth’, overhalen dat hij haar mag helpen bij het zoeken naar de ideale man. Als Abby met Mikes tips de chirug Colin (Eric Winter) niet kan strikken, neemt Mike ontslag.

Het scenario van The Ugly Truth is geschreven door Nicole Eastman, Karen McCullah Lutz en Kirsten Smith (Legally Blonde). Het is niet het meest originele en verfrissende idee dat achter deze film zit en de film heeft bovendien een van de meest ongeïnspireerde en lelijke posters van het jaar. In de trailer valt er bovendien niet echt veel te lachen en Gerard Butlers accent klinkt wel erg vreemd.

Wat pleit er dan wel voor The Ugly Truth? De 30-jarige Katherine Heigl is de nieuwe ‘queen of romcom’ met o.a. Knocked Up en 27 Dresses. Butler heeft de nodige dosis charisma voor deze rol en de trailer toont wel chemistry tussen de twee hoofdacteurs. En dan is er tenslotte nog de intrigerende R-rating die de film heeft gekregen voor ‘sexual content and language’. Daar  kathis in de trailer nog niet veel van de merken, maar de film zou dus best wel eens een pak stouter kunnen zijn dan de trailer.

De commentaren zijn gesloten.