28-11-08

Trailer: He's Just Not That Into You

he's just not that into you 1De eerste trailer van de romantische komedie He's Just Not That Into You is gisteren online gezet. De film van Ken Kwapis (“The Office”, About a Boy) is een ensemble drama over de liefde met een absolute sterrencast bestaande uit o.a. Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johansson, Justin Long, Jennifer Connelly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Kris Kristofferson, Kevin Connolly en Drew Barrymore.

Affleck en Aniston spelen het Koppel Beth en Neil die relatieproblemen hebben (zij wil trouwen, hij niet), Cooper is een getrouwde man die zich aangetrokken voelt tot Johansson, Goodwin is een single vrouw die niets kent van daten (een soort Bridget Jones dus), Long is dan weer een sympathieke barkeeper, die misschien wel de ideale man is voor Goodwin. Connelly is dan weer de beste vriendin van Goodwin die haar helpt met daten.

Het verhaal is gebaseerd  op een gelijknamig boek van Greg Behrendt en Liz Tuccillo (beide scenaristen van “Sex and the City”) waarvan Abby Kohn en Marc Silverstein (Never Been Kissed) een filmscript hebben gemaakt. De trailer is alvast niet slecht met enkele goede dialogen en leuke scènes. Voor de mannelijke kijkers die geen zin hebben in een zoveelste date movie: Scarlett Johansson gaat in de film (en de trailer) topless zwemmen. He’s Just Not That Into You komt in Amerika uit op 6 februari 2009 en lijkt de ideale Valentijnsfilm.

Oorspronkelijk zou He’s Just Not Into You overigens uitkomen op 24 oktober en dat was slechts nieuws voor Jennifer Aniston. Op die dag kwam immers ook Clint Eastwoods Changeling uit met in de hoofdrol Angelina Jolie. Gezien de gespannen verhouding tussen de twee actrices zou dat een mooie slag aan de box office opgeleverd hebben. Op de set van He’s Just Not That Into You werden overigens Drew Barrymore en Justin Long een koppel, maar ondertussen zijn de twee alweer uit elkaar.

De commentaren zijn gesloten.