20-11-08

Poster en teaser trailer Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Hier is de nieuwe poster van http://www.imdb.com/images/b.gifIce Age: Dawn of the Dinosaurs, intussen al de derde animatiefilm uit de reeks. De sabeltandtijger Diego (Denis Leary), de babbelzieke luiaard Sid (John Leguizamo) en de norse mammoet Manny (Ray Romano) zijn alledrie opnieuw van de partij in een nieuwe actueel verhaal. Ondanks de titel lijkt de ijstijd in dit derde deel blijkbaar voorbij want de dinosaurussen verschijnen en de aarde warmt ondertussen op.

ice age 3 3

De makers hebben duidelijk begrepen wat het populairste figuurtje uit de franchise is en dus mag de eekhoorn Scrat prominent op de voorgrond. Scrat (Chris Wedge) bevindt zich op de poster in een netelige positie en balanceert tussen de kaken van een of andere dino. De rest van de personages bekijkt het tafereeltje vanop een veilige afstand.

De regie is in handen van Carlos Saldanha die ook de eerste twee delen mocht regisseren.  De muziek is opnieuw van John Powell. De film komt wereldwijd uit op 1 juli 2009. Wie al zeker zijn zitje gereserveerd heeft, is gouverneur Sarah Palin van Alaska want de film neemt, net als zij, een loopje met de historische werkelijkheid. Maar dat zal Ice Age: Dawn of the Dinosaurs er niet van weerhouden de zomervakantie stevig in te zetten aan kop van de box office. De teaser trailer vind je hieronder.

 

De commentaren zijn gesloten.