14-09-08

Trailer: Nothing Like the Holidays

Haal de kerstballen, rendieren, glühweins en dikke sjaals maar uit de kast, want de eerste eindejaarsfeel-good-movie is gearriveerd. En omdat het vandaag zondag is: de trailer van Nothing Like the Holidays, een film waarvan de kerstsfeer afdruipt.

nothing like the holidays

Korte inhoud: Het verhaal draait rond de reünie van de van Puerto Rico afkomstige familie Rodriguez in Humboldt Park, Chicago. Ze komen samen omdat de jongste zoon Jesse veilig is teruggekomen van een militaire operatie overzee. Jesse (Freddy Rodríguez) krijgt na zijn terugkeer opnieuw gevoelens voor zijn jeugdliefde (Melonie Diaz), maar zij kan hem niet vergeven dat hij vrijwillig is vertrokken. Oudste zus Roxanna (Vanessa Ferlito), een beginnende actrice, jaagt ondertussen al jaren haar grote Hollywooddroom na.

Zeer tegen de zin van moeder Anna (Elizabeth Peña) heeft de oudste broer Mauricio (John Leguizamo) een relatie met een zakenvrouw die liever geld telt dan kinderen maakt (Debra Messing). De consternatie groeit in de familie wanneer moeder Anne bekend dat ze van vader Eduardo (Alfred Molina) wil scheiden. Hierdoor worden Roxanna, Mauricio en Jesse verplicht om hun leven te evalueren en belangrijke beslissingen te maken voor de toekomst.

Nothing Like the Holidays wordt geregisseerd door Alfredo De Villa (Washington Heights) naar een scenario van Rick Najera en Ted Perkins. De muziek is geschreven door de Britse dj Paul Oakenfold. Wie in september al zin heeft in jingle bells en kerstsfeer vindt hieronder de trailer. Nothing Like the Holidays lijkt een film die vol zit met clichés (het begint al met de titel) en natuurlijk ontbreekt ook het nummer ‘Lean on Me’ niet in de trailer. De film heeft nog geen Belgische release datum.

De commentaren zijn gesloten.