12-09-08

Trailer: The International

the international

Clive Owen! Naomi Watts! Tom Tykwer! Dat zijn de hoofdingrediënten van de nieuwe thriller The International waarvan vandaag de trailer is online gegooid. Het scenario is van debutant Eric Singer en in de bijrollen zien we o.m. ook nog Armin Mueller-Stahl en Jack McGee.

Korte inhoud: In The International proberen Interpolagent Louis Salinger (Owen) en de openbare aanklager van Manhattan Eleanor Whitman (Watts) een van de machtigste banken ter wereld te berechten. Salinger en Whitman hebben immers illegale activiteiten als het witwassen van geld, wapenhandel en het destabiliseren van politieke overheden ontdekt. Het onderzoek brengt de twee van Berlijn naar Milaan, en van New York tot Istanbul. Ondertussen worden ze achternagezeten door mannetjes van de bank die voor niets terugdeinzen.

The International komt op 25 maart 2009 uit in België. Dat is nog lang wachten, maar ondertussen kan je hieronder al wel de trailer vinden. Daarin lijkt Owen bijzonder handig met vuurwapens en toont hij zijn James Bondkwaliteiten. Watts lijkt er in de trailer wel een beetje voor spek en bonen bij te lopen, maar gelukkig zeggen trailers ook  niet alles.

Commentaren

Watts is een geweldige actrice, Owen vind ik wat minder. Benieuwd naar het eindresultaat...

Gepost door: Ruby | 13-09-08

De commentaren zijn gesloten.