26-08-08

Trailer: Fast and Furious

Het is ook komkommertijd in filmland en dus moeten we het vandaag doen met de trailer van Fast and Furious. Na The Fast and the Furious (2001), 2 Fast 2 Furious (2003) en The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) is het al de vierde film over snelle, glimmende bolides, mooie mensen en euh Vin Diesel.

In Fast and Furious worden met Vin Diesel en Paul Walker de hoofdrolspelers uit het eerste deel opnieuw verenigd. Enkel Walker keerde immers terug voor de sequel 2 Fast 2 Furious, maar paste vervolgens voor Tokyo Drift waarin Diesel op het einde in een cameo te zien was. Beide heren krijgen opnieuw het mooie gezelschap van Michelle Rodriguez en Jordana Brewster, die beide ook enkel in het eerste deel te zien waren. 

fast and furious 2

De trailer is niet meer dan een langgerekte actiescène waarin de vier helden een grote truck kapen, maar deze scène ziet er wel behoorlijk cool uit. De dialoog op het einde van de trailer mag dan ook geweldig cheesy zijn, je weet ook dat je zulke films niet moet bekijken voor zijn Shakesperiaanse dialogen en diep uitgewerkte personages (behalve dan de decolletés van de vrouwen).

Anyway, regisseur van dienst is opnieuw de Taiwaness Justin Lin, die ook het derde deel Tokyo Drift voor zijn rekening nam. Eerder maakte de 35-jarige regisseur Annapolis (2003) waarin ook Jordana Brewster een rolletje had. Het scenario van Fast and Furious is geschreven door Chris Morgan die ook de scripts van Cellular, Wanted en Tokyo Drift neerpende. Fast and Furious komt in België uit op 10 juni 2009.

De commentaren zijn gesloten.