07-08-08

Faster, Pussycat! Britney?

Het volgende bericht klinkt als een erg late aprilgrap, maar het is desondanks toch al opgepikt door verschillende websites. Volgens de Britse krant The Telegraph zou Quentin Tarantino Britney Spears benaderd hebben voor de hoofdrol in de remake van Faster, Pussycat! Kill! Kill! (1965) van Russ Meyer. Zou, want het blijft natuurlijk een groot gerucht.

faster pussycat kill kill

Na Grindhouse is de regisseur blijkbaar wel te vinden voor een risico. Eerder vandaag raakte al bekend dat Tarantino niet alleen Brad Pitt heeft gecast voor zijn oorlogsfilm Inglorious Bastards, maar ook collega-regisseur Eli Roth, die meteen een van de hoofdrollen krijgt.

Spears maakte haar grote acteerdebuut in het gruwelijke Crossroads (2002) waarvoor ze een razzie voor slechtste actrice kreeg. Onlangs was ze nog te zien in twee afleveringen van de sitcom “How I Met Your Mother”, maar verder haalde ze de laatste jaren vooral de pers met haar privéleven.

Een onofficiële bron uit de entourage van Tarantino liet nog het volgende optekenen: "Quentin is convinced Britney will be brilliant. She's delighted. She thinks it could turn her career around. It is perfect Tarantino material. He wanted to get Britney first. She's playing the most important character."

Moest het verhaal waar zijn, zou het wel een briljante zet zijn van Tarantino. De casting van Spears zorgt nu al voor een enorme buzz voor zijn film en het is nog niet eens officieel. Ook voor Spears zou dit overigens een goede zaak zijn want haar carrière is al lang niet meer wat ze geweest is. De zangeres zou overigens de stripper Varla spelen, die in de originele film een man met haar blote handen vermoord en er met zijn vriendin vandoor gaat. Het verhaal eindigt met een bloedbad, maar er zouden ook enkele stomende seksscènes aan vooraf gaan. Oops, I did it again.

De woordvoerder van Spears heeft op het nieuws al gereageerd met de woorden: "Though she definitely intends to explore acting roles down the road, right now she’s concentrating on recording her next album." Maar misschien heeft Lindsay Lohan wel zin in een comeback?

De commentaren zijn gesloten.