29-05-08

Teaser trailer: Loft

Samen met Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ging in België ook de teaser trailer van Loft in première, de nieuwste film van Erik Van Looy. Deze 54-secondendurende teaser heeft ondertussen zijn weg naar YouTube gevonden.

loft

Loft draait rond vijf getrouwde mannen die in het grootste geheim een loft huren waar ze in alle rust hun nieuwste veroveringen en hun minnaressen kunnen ontvangen. Hun regeling verloopt voorspoedig totdat er op een winterochtend in hun loft het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Niemand weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze in het appartement is geraakt. Noodgedwongen proberen de vrienden uit te zoeken wat er is gebeurd en wie de moordenaar is. Omdat alleen de vijf een sleutel hebben van de loft, wordt het snel duidelijk dat een van hen de dader is. 

Het scenario van Loft is geschreven door Bart De Pauw, die volgens Van Looy aardig werk heeft geleverd:  "Loft is een uitermate spannend script. Ik geloof echt dat zelfs wijlen Alfred Hitchcock het gesmaakt zou hebben." In de cast vinden we o.m Koen De Bouw, Filip Peeters, Bruno Vanden Broecke, Koen De Graeve, Matthias Schoenaerts, Veerle Baetens, Marie Vinck, Jan Decleir, Tine Reymer, Wine Dierickx, Maaike Cafmeyer, Laura Verlinden, Charlotte Vandermeersch, An Miller en Gène Bervoets. 

De verwachtingen zijn alvast hooggespannen en de teaser trailer smaakt in ieder geval naar meer. Loft wordt op 22 okotber in de Vlaamse bioscopen verwacht.

De commentaren zijn gesloten.