14-04-08

Trailer: Forgetting Sarah Marshall

forgetting sarah marshallForgetting Sarah Marshall is een nieuwe komedie van de producenten van The 40 Year Old Virgin en Knocked Up,  en dat zou garant moeten staan voor een prent met intelligente humor en niet al te veel flauwe zever en onderbroekenhumor. Uit de trailer blijkt dat dit aardig lijkt te lukken.

Alles draait rond de muzikant Peter Bretter die een relatie heeft met televisiester Sarah Marshall. Peter heeft al die jaren in de schaduw gestaan van zijn beroemde vriendin en is geschokt wanneer Sarah hem dumpt. Om van de emoties te bekomen boekt Bretter impulsief een trip naar Oahu, maar daar belandt hij al snel in zijn ergste nachtmerrie wanneer Sarah ten tonele verschijnt met haar nieuwe vriend Aldous, een Britse rocker. Uit pure wanhoop begint Peter te flirten met Rachel, een werkneemster van het hotel in de hoop zo zijn miserie te vergeten. 

De 32-jarige Nicholas Stoller maakt met Forgetting Sarah Marshall zijn regiedebuut. Eerder schreef de kerel wel al het scenario van o.a. Fun With Dick and Jane. Het scenario van deze film is dan weer geschreven door Jason Segel, die meteen ook de mannelijke hoofdrol voor zijn rekening neemt. Het is de eerste keer dat Segel een scenario schreef, maar als acteur was hij al te zien in Knocked Up, “CSI” en “How I Met Your Mother”. 

Segel krijgt de charmante Kristen Bell tegenover zich die we dan weer beter kennen als “Veronica Mars” en die ook een bijrol speelt in het tweede seizoen van “Heroes”. In de bijrollen vinden we nog cameo’s van Jonah Hill (Superbad) en Paul Rudd (The 40 Year Old Virgin, “Friends”). 

Ook al wordt Forgetting Sarah Marshall geen box office succes de film heeft wel al veel lof gekregen voor zijn advertentiecampagne. In New York doken immers onlangs billboards op met daarop de tekst ‘You Suck Sarah Marshall’. Dit tot grote nieuwsgierigheid van de inwoners en toeristen.  De website  van de film is overigens ook een bezoekje waard. Forgetting Sarah Marshall komt in België uit op 11 juni.

De commentaren zijn gesloten.