13-04-08

Trailer: Lakeview Terrace

lakeview terrace stillHet jonge koppel Chris en Lisa is nog maar net in hun droomhuis in Lakeview Terrace getrokken wanneer ze te maken krijgen met hun buurman die hun multiculturele relatie afkeurt. De man, Abel Turner, is een alleenstaande vader, agent bij de LAPD en heeft zichzelf uitgeroepen tot de waakhond van de buurt. Zijn patrouilletochten door de buurt geven sommigen een gevoel van veiligheid, maar Chris en Lisa nemen de voortdurende bemoeienissen van Turner niet. Wanneer Turner wel heel diep in hun leven binnendringt, besluit het koppel dat het tijd wordt om terug te vechten.

Ziedaar de korte inhoud van de thriller Lakeview Terrace  waarin Samuel L. Jackson de bemoeizuchtige Abel Turner speelt. Chris en Lisa worden gespeeld door Patrick Wilson (die de rol overnam van Ashton Kutcher) en Kerry Washington. Het scenario werd geschreven door David Loughery (The Three Musketeers, Money Train) en Howard Korder (Stealing Sinatra). 

De eerste trailer van de film staat ondertussen online en die ziet er best wel goed uit. De spanning wordt goed opgebouwd, alleen lijkt de trailer het hele verhaal van de film al te vertellen.  Toch nog een bedenking want Lakeview Terrace wordt geregisseerd door Neil LaBute die in 2006 de even nutteloze als slechte remake van The Wicker Man draaide. Lakeview Terrace komt in België uit op 3 december.

De commentaren zijn gesloten.