14-03-08

Trailer: The Incredible Hulk

Bij Yahoo hebben ze de eerste trailer van The Incredible Hulk online gezet. Het resultaat is een versie die een stuk beter lijkt dan die van Ang Lee uit 2003, maar echt overtuigen doet het ding mij nog niet. Zoals jullie wellicht weten kruipt deze keer Edward Norton in de huid van Bruce Danner, alias The Hulk. Hij wordt bijgestaan door Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt en Robert Downey Jr. De Fransman Louis Leterrier staat achter de camera.   

the hulk 1

Korte inhoud: In The Incredible Hulk gaat wetenschapper Bruce Danner naarstig op zoek naar een middel om zijn groene woede-uitbarstingen onder controle te houden. Niet iedereen wil echter dat Danner een oplossing voor zijn probleem vindt, en de Hulk wordt tegengewerkt door The Abomination (Roth), een enorm wezen dat teert op adrenaline en agressie en wiens krachten opkunnen tegen die van de Hulk. Danner moet de strijd aanbinden met The Abominartion om New York van een totale ondergang te redden. Daarnaast strijd hij ook om de liefde van de enige vrouw van wie hij ooit heeft gehouden: Betty Ross (Tyler). 

Hoewel ik de combinatie Edward Norton – blockbuster nog steeds een beetje vreemd vindt, lijkt Norton in deze film goed op dreef. Fans van de Hulk kunnen 16 juli alvast met rood aanstippen op de kalender, want dan komt de film uit in België.

De commentaren zijn gesloten.