17-02-08

Trailer: Life Before Her Eyes

the life before her eyesVandaag een trailer van Life Before Her Eyes, een thriller waarin Uma Thurman wordt achtervolgd door haar eigen verleden. Life Before Her Eyes is gebaseerd op een roman van Laura Kasischke die door Emil Stern tot scenario werd verwerkt. De regie is dan weer van Vadim Perelman die in 2003 debuteerde met het goed onthaalde House of Sand and Fog.

Uma Thurman is Diana, een moeder die op een dag haar schijnbaar perfecte leven in vraag begint te stellen. De reden daarvoor is de ‘verjaardag’ van een schietpartij op een school die 15 jaar geleden plaatsvond en waarbij haar beste vriendin Maureen omkwam. In flashbacks (waarin Diana gespeeld wordt door Evan Rachel Wood) komen we meer te weten over de tragische gebeurtenissen. 

Diana was een energieke tiener die zich samen met de verlegen Maureen bezighoudt met typische tieneractiviteiten, zoals spijbelen en fantaseren over jongens. Ze zweren het dorpje waarin ze wonen bij de eerste de beste gelegenheid te verlaten. Vijftien jaar later wordt Diana nog steeds gekweld door de herinneringen aan de schietpartij en dat verstoord haar idyllische leven dat ze samen met haar man Paul en hun dochter Emma leidt. 

Life Before Hey Eyes heeft er al enkele passages op kleinere filmfestivals opzitten en krijgt een beperkte release op 18 april 2008. De eerste commentaren zijn goed, hoewel de film op het einde blijkbaar de moraliserende weg inslaat. De trailer doet door de zwembadscènes trouwens een beetje denken aan de Franse thriller Swimming Pool van François Ozon.

De commentaren zijn gesloten.