16-02-08

Nieuwe flop voor Paris Hilton

the hottie and the nottieSlecht nieuws voor Paris Hilton want haar nieuwste film The Hottie and the Nottie is meer een Floppie and the Nottie. Op de eerste dag van zijn release bracht de prent immers amper 6000 euro op.

Ter promotie van haar nieuwste film trok de blone hotelerfgename nochtans drie weken door Amerika. Zo bezocht ze o.m. de universiteit van Harvard waar de plaatselijke studenten de film konden bekijken in haar aanwezigheid. Paris was ook aanwezig op het Sundance filmfestival en ging langs bij David Letterman. Maar veel zoden bracht dat dus niet aan de dijk. 

Meer nog, sinds deze week prijkt The Hottie and the Nottie op de eerste plaats in de Bottom 100 van de imdb. Met een score van 1,2 is de film volgens de bezoekers van de website de allerslechtste film aller tijden. The Hottie and the Nottie gaat gedrochten vooraf als Zombie Nation, Who’s Your Caddy, The Tony Blair Witch Project, Car 54 Where Are You? en Santa With Muscles. In de Bottom 100 staan trouwens vijf films met Paris Hilton. 

In The Hottie and the Nottie verhuist ene Nate Cooper naar Los Angeles om zijn vroegere vriendin Christabelle Abbott (Hilton dus) op te sporen. Daarbij is er echter één probleem: in de buurt van Christabelle is altijd haar lelijke vriendin June Phigg te vinden. Om het verhaal nóg ingewikkelder te maken, wordt Nate verliefd op June. Volgens de imdb komt The Hottie and the Nottie op 25 juni ook uit in België, ik kan al niet wachten, maar wat mij betreft is Dude, Where is My Car? alvast nog steeds het groote gedrocht dat ooit in een bioscoopzaal is binnengesukkeld.
 
Er is ook beter nieuws voor Hilton, want de blondine heeft volgens sommige websites een rolletje versierd in de dramaserie “The L Word”. Momenteel loopt op de Amerikaanse zender Showtime het vijfde seizoen van de serie over een groep lesbische vriendinnen in LA. Een zesde seizoen heeft officieel nog geen groen licht gekregen, maar als het nieuws over Hilton klopt, zou dat er dus komen. Of hoe slecht nieuws, toch nog een beetje goed nieuws wordt. 

Anderzijds heeft nog geen enkele serie van Showtime het langer dan vijf seizoenen uitgezongen (zie “Queer as Folk”, “Weeds”, “Dexter” en “Dead Like Me”). “The L Word” staat alvast bekend om zijn bekende gastrollen, eerder draaiden ook al o.a. Rosanna Arquette, Anne Archer, Cybill Shepherd, Kristanna Loken, Jane Lynch, Alan Cumming, Holland Taylor, Anne Ramsay, Lolita Davidovich, Heather Materazzo, Eric Roberts en Snoop Dogg enkele afleveringen mee en in de vaste cast bevinden zich o.m. Jennifer Beals, Pam Grier, Mia Kirshner en Marlee Matlin. Paris Hilton vindt zeker dat ze ook in dit rijtje thuis hoort. 

*Archief:
Record voor Jessica Simpson (26/12/2007)

Commentaren

Wat mij betreft speelt Paris Hilton nooit meer een rol in een film. (Zelfs in porno is ze slecht) The L-Word kijk ik gelukkig niet :)

Gepost door: Mike's webs | 17-02-08

De commentaren zijn gesloten.