10-02-08

Ellen Page belandt in de hel

ellen pageEllen Page zal de hoofdrol spelen in de horrorprent Drag Me to Hell van Sam Raimi. Momenteel is de bijna 21-jarige actrice nog te zien in het geweldige Juno, waarvoor ze ook een Oscarnominatie op zak heeft. En wat mij betreft mag ze dat beeldje mee naar huis nemen.

Drag Me to Hell wordt de eerste film van Raimi na het teleurstellende Spider-Man 3. De regisseur schreef zelf het scenario, samen met zijn broer Ivan. De productie begint op 17 maart in Los Angeles. Veel is er nog niet bekend over het verhaal, maar er zou een bovenaardse vloek aan te pas komen. Zoiets als The Grudge dus, maar dan met een betere regisseur en een betere actrice. 

Het wordt de eerste horrorfilm van Sam Raimi sinds Army of Darkness in 1992 (tenzij je The Gift ook een horrorfilm noemt). Het is bovendien zijn eerste filmproject in acht jaar waar geen spinnenman aan te pas komt. 

Bij Universal Pictures zijn ze alvast door het dolle heen, en ik kan hun opwinding wel begrijpen: "Sam Raimi's return to horror is a cause for celebration for horror fans and movie lovers everywhere. We are tremendously excited to be bringing this movie to audiences, and having Ellen Page, one of today's most gifted and relatable young actors, onboard to star is an abundance of riches." 

Page zal eerst nog te zien zijn naast o.a. Sarah Jessica Parker, Thomas Hayden Church en Dennis Quaid in het drama Smart People. Daarna bindt ze haar rolschaatsen aan voor Whip It, het regiedebuut van Drew Barrymore.

Commentaren

verjonging Ik hoop dat Sam weer on track geraakt nu hij weer terugkeert naar zijn horror-roots. Spidey 3 was niet best. Misschien goed om weer even terug tot de bron te gaan voor nieuwe inspiratie. Ellen Page is in ieder geval erg goed.

Gepost door: Mike's webs | 17-02-08

De commentaren zijn gesloten.