05-01-08

Trailer: Hancock

Dit jaar komt The Dark Knight uit met de gemaskerde superheld Batman. Maar er verschijnt dit jaar ook een heel ander soort superheld in de bioscoop. Op 9 juli 2008 gaat immers Hancock in première met een kettingrokende en zuipende superheld.

hancock

Korte inhoud: Er zijn helden, er zijn superhelden, en er is Hancock. Iedereen kent wel de quote “with great power comes great responsibility”. Althans iedereen behalve Hancock. De man is een superheld, maar ook kettingroker en alcoholist en richt meer schade aan dan dat hij helpt. Uiteindelijk heeft het publiek genoeg van de fratsen van Hancock en de inwoners van Los Angeles vragen zich vertwijfeld af waaraan ze zo’n mislukkeling als superheld hebben verdiend. Op een dag redt Hancock toch het leven van PR-man Ray Embrey, die besluit de held te helpen. Maar ook dat loopt fout af wanneer Hancock verliefd wordt op Embreys vrouw Mary. 

In de rol van titelpersonage Hancock herken je Will Smith, die na I Am Legend de sprong van held naar antiheld maakt. Verder in de cast zien we Jason Bateman als Ray Embrey en Charlize Theron als Mary. Hancock wordt geregisseerd door Peter Berg die vorig jaar de politieke thriller The Kingdom maakte. Berg schreef samen met John August (Corpse Bride, Big Fish) ook het scenario. 

De opnames van Hancock zorgden vorig jaar nog voor verkeerschaos in Los Angeles toen een hele stratenblok van Hollywood Boulevard werd afgezet. De beroemde straat bleef drie dagen afgesloten voor alle verkeer en dat zorgde voor ergernis voor wrevel bij de werknemers van de bedrijven in het blok. Enfin, de trailer van Hancock is alvast heel vermakelijk en het lijkt een film die zichzelf niet al te serieus neemt.

Commentaren

Leuk concept. Maar aan de trailer te zien is het wel weer een comedy met een r&b-inslag: halfbakken en voorspelbaar.

Gepost door: Mike's Webs | 10-01-08

De commentaren zijn gesloten.