26-12-07

Record voor Jessica Simpson

blonde ambitionZe had het zich waarschijnlijk iets anders voorgesteld, maar Jessica Simpson zou dit weekend wel eens een box office record gevestigd kunnen hebben. Haar laatste film, Blonde Ambition, bracht dit weekend slechts 1190 dollar op.

Hoewel de film slechts te zien was in 8 bioscoopzalen in Texas, betekent dat nog steeds dat elk van die complexen slechts 50 dollar per dag opbrachten. Wat ongeveer wil zeggen dat amper zes mensen de film gingen bekijken. Op de eerste dag kwam Blonde Ambition niet verder dan 384 dollar... 

Blonde Ambition is een onofficiële remake van de film Working Girl van Mike Nichols. Jessica Simpson speelt een jonge deerne afkomstig van het platteland in Oklahoma. Ze trekt naar het grote en slechte New York City waar ze zich snel weet op te werken in een bouwmaatschappij. Ook Luke Wilson heeft zich laten verleiden tot een rolletje in deze miskleun. 

Het feit dat Simpson en Wilson, zelf van Texas afkomstig, in hun eigen staat amper 48 mensen kunnen lokken, zegt al meer dan genoeg. Dat wil zelfs zeggen dat niet eens de vrienden en familie van de twee acteurs zijn gaan kijken. Blonde Ambition komt op 22 januari uit op dvd, zoals gepland overigens. 

Het moet er wel bij gezegd worden dat dankzij (of ondanks?) een of andere internetpiraat de film al enkele weken op internet staat. Ondertussen staat de teller op 6000 downloads. Het record van de slechtste openingsdag ooit staat trouwens op naam van Zyzyx Rd. met Katherine Heigl (nu “Grey’s Anatomy”) die welgeteld 20 dollar opbracht. 

Commentaren

Geen leuker vermaak dan leedvermaak!

Gepost door: Richard | 31-12-07

De commentaren zijn gesloten.