27-09-07

The Truth is Out There!

x-files 3We hebben er jaren op moeten wachten, maar nu lijkt het eindelijk zover: in december beginnen de opnames van de tweede film van “The X-Files”. En dat is niet december 2012 of 2025, maar december 2007… Althans dat is wat David Duchovny zei in een interview met MovieWeb.

"The script is written and as far as I know we're all trying to shoot in December at some point.” Details over het verhaal wou Duchovny niet verklappen,. "We would all love it if we could keep it a secret and just give everybody a fresh experience of not knowing what the movie's about."

The Unititled X-Files sequel staat al jaren op het programma, maar altijd was er wel iets dat de film vertraagde.Een tijdje geleden zeiden zowel Duchovny als Gillian Anderson dat ze een contract hadden getekend. En met zowel Mulder als Scully aan boord, ging het blijkbaar allemaal net ietsje sneller. sydney bristow

Waarschijnlijk ‘profiteert’ de film ook van de nakende staking volgend jaar in Hollywood. Veel filmmakers willen nog snel een hoop projecten aankondigen en zijn wanhopig op zoek naar (goedkope) scenario’s en acteurs en regisseurs die nog vrij zijn. Vandaar dat er de laatste weken zoveel projecten plots groen licht krijgen.

Ook de aankondiging van de film van Sex and the City: The Movie, die ook na lang debatteren onlangs eindelijk toch in een stroomversnelling geraakte, zal wel bijdragen tot het aanvatten van de sequel van Fight the Future uit 1998. “Sex and the City” en “The X-Files” zijn wellicht ook niet de enige televisieseries die binnenkort op het witte doek verschijnen.

Zo is er nog steeds de film over “Dallas” en gaan de geruchten rond over “Veronica Mars”, maar nog beter is dat er ook gedacht wordt aan een film rond de serie “AliasLatino Review vroeg aan Jennifer Garner of ze ook de geruchten over de “Alias”-film gehoord heeft. Garner bevestigde, maar zij dat ze nog niks van J.J. Abrams heeft gehoord. “If J.J. [Abrams] were writing it and directing it? Then absolutely, we’d all sign on. It’s all in his crazy brain. I haven’t heard, he certainly hasn’t mentioned that to me.” Waar wacht je op J.J.?

De commentaren zijn gesloten.