23-09-07

Trailer: P.S. I Love You

PS I love youDe specialiste in het genre is Sandra Bullock (zie Premonition en The Lake House), maar in de nieuwe romcom P.S. I Love You krijgt ook Hilary Swank te maken met een man die haar berichten stuurt vanuit een andere tijdsdimensie. Swank speelt Holly Kennedy, een jonge weduwe die na de dood van haar man Gerry, tien boodschappen van hem ontvangt. Deze berichten zijn bedoeld om Holly’s pijn te verzachten en haar te helpen een nieuw leven te beginnen.

Gerard Butler speelt Gerry Kennedy, een totaal andere rol als die van Spartaans soldaat in 300 dit voorjaar. Toen mocht de Schot vooral zijn spieren laten zien en strijdvaardig in de camera brullen. Andere bekende gezichten in de cast zijn Gina Gershon (Bound, Showgirls) en Kathy Bates (Misery). Televisieverslaafden zullen ook een hoop bekenden uit sitcoms en series ontdekken, zoals daar zijn: Lida Kudrow (Phoebe uit “Friends”), James Marsters (Spike uit “Buffy” en “Angel”), Harry Connick Jr. (Leo uit “Will & Grace), Dean Winters (“Oz” en “Rescue Me”), Mike Doyle (“Law & Order”) en Jeffrey Dean Morgan (Denny Duquette uit “Grey’s Anatomy”). 

De regie is in handen van Richard LaGravenese, die eerder al Freedom Writers draaide met Hilary Swank. LaGravenese schreef ook het scenario, samen met Steven Rogers (Hope Floats, Stepmom). Als basismateriaal gebruikten beide scenaristen een roman van de 26-jarige Cecelia Ahern. 

Tijdens de opnames van een stripscène werd Hilary Swank overigens geraakt door een jarretelle van Butler (waarom Butler jarretellen droeg zal hopelijk in de film duidelijk worden). Swank werd naar het ziekenhuis afgevoerd waar haar voorhoofd gehecht werd. De volgende dag stond Swank gewoon weer op de set. Of het resultaat van het ongeluk te zien is in de uiteindelijke film kan je vanaf 6 februari gaan bekijken. Tot dan kan je je amuseren met de trailer die best wel aardig is.

De commentaren zijn gesloten.