06-09-07

TV Tip: A Bucket O' French And Saunders

French&Saunders

Jawel, er zijn grappige vrouwen die zomaar op de televisie komen. En morgen krijg je er op de BBC maar liefst twee voor de prijs van één. Om 22u00 gaat op de Beeb namelijk de nieuwe serie van French & Saunders in première. En het zal waarschijnlijk de laatste worden want na 20 jaar samen optreden, hebben Jennifer Saunders en Dawn French besloten een punt te zetten achter hun samenwerking.

Maar eerst kunnen we nog zes vrijdagen genieten van de nieuwe reeks waarin French & Saunders hun beste sketches van de afgelopen 20 jaar hebben uitgezocht. Die worden aangevuld met nieuw materiaal waarin het duo hun visie geeft op beroemdheden als Simon Cowell, Britney Spears en Amy Winehouse. 

Joanna Lumley (Patsy uit “Ab Fab”) zal het geheel aan elkaar praten en belooft alvast dat “viewers can watch Dawn and Jennifer get fatter and older in front of your very eyes!" In de eerste aflevering zitten o.m. de Fat Men, The Extras en de fantastische parodie van ‘Me against the music’ van Madonna en Britney Spears (zie video). In de derde aflevering zitten enkele filmparodieën waaron die van The Silence of the Lambs en Alien. 

Enjoy, and remember “you can take the girl out of Bananarama, but you can't take the Bananarama out of the girl.”

De commentaren zijn gesloten.