29-08-07

Trailer: Mr. Magorium's Wonder Emporium

mr magoriums wonder emporium 1

Als je houdt van zuurstokfelle kleuren, heel veel fantasie, Dustin Hoffman met een ontploft kapsel, een suikerzoet verhaal, Jason Bateman in een andere rol dan Michael Bluth, Natalie Portman in eender welke rol, de regie van Zach Helm (Stranger Than Fiction), een bijna zeker happy end, magie en het nummer Magic van Pilot (and did i mention hevige felle kleuren en heel veel fantasie?), dan is Mr. Magorium's Wonder Emporium echt iets voor jou.

Korte inhoud: Molly Mahoney (Portman) is de ietwat wereldvreemde, onzekere manager van Mr. Magorium's Wonder Emporium, de vreemdste, meest fantastische speelgoedwinkel ter wereld. Maar wanneer Mr. Magorium, de 243-jarige eccentrieke eigenaar van de winkel, het hele zaakje aan Molly overlaat, begint een donkere schaduw zich boven de eens zo goed draaiende winkel te hangen.

mr magoriums wonder emporium 2

De trailer vind je in een hoop formaten bij Apple. Mr. Magorium’s Wonder Emporium komt op 26 december 2007 uit in de Belgische bioscopen en die datum is beslist geen toeval. Ik kan alleen maar zeggen: 

 Ho, ho, ho
It's magic, you know
Never believe it's not so
It's magic, you know
Never believe, it's not so

*Archief:
Natalie Portman en Dustin Hoffman geloven in sprookjes
(29/08/2005)

Commentaren

Heerlijk Lijkt mij een erg leuke film hoor. Ik hou wel van suikerzoet :) Ben benieuwd!

Gepost door: Janine | 29-08-07

De commentaren zijn gesloten.