22-08-07

Veronica Mars The Movie?

kristen bell

Na drie seizoenen kwam er dit jaar een einde aan de populaire serie “Veronica Mars”. Het eerste seizoen startte met de dood van de beste vriendin van het titelpersonage waarna deze Veronica Mars besloot het zaakje eigenhandig te onderzoeken. Dat je vader privé detective is, is daarbij natuurlijk handig meegenomen. In de loop van de twee volgende jaargangen botsten vader en dochter Mars op nog andere onfrisse zaakjes in en rond Neptune.

Fans van actrice Kristen Bell moeten echter niet wanhopen want de 27-jarige actrice heeft de afgelopen dagen een resem projecten aangekondigd. Na het stopzetten van “Veronica Mars” werd er door verschillende producenten aan Bells mouw getrokken. Zo kreeg ze het aanbod om een rol te spelen in de serie "Lost", maar Bell zag een verhuis naar Hawaii niet zitten en bleef liever in LA wonen.

Kristen Bell zal nu gaan spelen in die andere — en betere — cultserie “Heroes”. Hierin zal ze de sexy en mysterieuze Elle spelen die mogelijk betrokken is in de waarschijnlijke dood van Peter Petrelli. Ook heeft Elle iets te maken met de toekomst van cheerleader Claire. Het is nog niet duidelijk of Bells personage goed of slecht is. “This was not easy to pull off,” aldus “Heroes” bedenker Tim Kring. “But since we’re an ensemble show, with many arcs playing out through the year, we found a way to jump into a small window in (Bell’s) schedule.”

In de nieuwe serie “Gossip Girl” zal Bell de vertelstem voor haar rekening nemen en verder zou ze ook een rol krijgen in een musical op Broadway (meer bepaald in de musical van de film Legally Blonde). En last but not least behoort een “Veronica Mars”-film ook tot de mogelijkheden.

 

veronica mars

 

Hierover heeft Bell het volgende te zeggen: "I kind of feel like the way they left it open was the perfect wrap-up to the show. Because had they sealed it in a nice clean box, that's not what the show is about. The show was not about satisfying the viewers. The show was hard to follow, the show was really witty, the show was really sassy — it was for intelligent people. So I think it was wrapped up really nicely. That being said, I knew some things that were going to happen in Season 4 that I'm not going to dare say, 'cause that's probably what the movie is going to be about.”

“Veronica Mars” loopt momenteel op Kanaal 2 (waar ze rond het derde seizoen zitten) en NL3 (waar ze ongeveer halverwege seizoen 1 zijn). De serie is helaas nog niet op dvd verkrijgbaar, maar Kristen Bell is alvast een naam om in het oog te houden.

Commentaren

De serie is een beetje langs mij heengegaan vrees ik. Een keer een halve aflevering gezien, maar dat is te weinig om echt een indruk te hebben...

Gepost door: Mike's Webs | 22-08-07

please come back vm moet terug komen voor een 4 de seizoen en de film er zijn milijoenen mensen teleurgesteld dat vm is gestop ze moeten terug beginnen met seizoen 4!
PLEASE SAVE VM!!

Gepost door: sanne | 24-08-07

COME BACK! toen ik zo naar de allereerste afl. keek vond ik het nogal saai maar toch heb ik blijven doorkijken en nu ben ik gewoon verzot op de serie vmxD.ik vind dat ze ook een seizoen 4 oeten maken omdat je nu niet ga weten of zij nog gevoelens heeft voor Logan of dat ze toch wil met Piz zijn.En als seizoen 4 mss uitkomt(je weet maar nooit éh:p)dan hoop ik zo dat een paar jaar verder is en tonen hoe veronica het stelt met haar leven,keith als sheriff,Logan of dat hij nu met veronica is?en Duncan met z'n kleine Lilly hoe dat zij het stellen.Dus topen dat er een seizoen 4 uitkomt want ik denk dat er véél fans dat willen!...
VM FOR EVER! X

Gepost door: sylv | 03-09-07

Oké, Ik heb dus nog nooit, NOG NOOIT 1 aflevering van Veronica Mars Gemist!! en ik vind het zo erg en stom dat het nu stopt!! Ik heb er zelfs om geweend (stom majaa) Ik ben er zo verslaafd aan en ik zou wille dat cbs minstens nog een 4de seizoen maakt!! En een film, EN MEER SEIZOENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veronica Mars moet BLIJVEN!!!!!
VERONICA MARS FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I<3Veronica Mars!!!!!

Gepost door: Ikke!!! | 11-09-07

ik vind het in een woord VRESELIJK dat VM stopt.Wat moet ik nu doen?Ik denk dat ik gaa beginnen wenen.Logan is de gelijk de mooiste jongen van de hele wereld en nu is hij weg.Nu is er niemand meer waar ik verlieft op kan worden. xx

Gepost door: sofie | 11-09-07

film Meer weten? E-mail me: melissavercaemer@hotmail.com ;)

Gepost door: veronica mars fan | 16-09-07

Veronica Mars moet een film make!
of teminste toch nog een 4de sezoen

Gepost door: Ellen | 06-11-07

Boohoo Omg wettu dr is een 4du seizone vn VM khebt gzein op Youtube pijsk ds geen film maar een laatstu seizoen en Veronica Moet me Logan zijn en niet mee Piz das zon ambtanturik ze past Vééééééééééééééééééééééééééél beter bij Logan en hij ook bij haar !! uhuu X Tootls .

Gepost door: Willemijn | 09-12-07

ik heb juist op you tube deel 1 en 2gezien van het nieuwe seizoen van veronica mars seizoen 4
khoop da ze trug komt!!

Gepost door: esther | 29-12-07

er komt wss geen vierde seizoen van vm !! :( zo érg

Gepost door: who knows | 02-04-08

er komt wel een vierde seizoen van VM, heb paar dagen geleden de eerste 12 minuten van de eerste aflevering van seizoen vier gezien. het speelt zich ineens een paar jaar later af, wanneer veronica bij de FBI werkt. in die twaalf min heb ik wel geen spoor van Logan of andere karakters van de eerste drie seizoenen gezien. laten we hopen dat ze die toch nog gaan laten zien want op het eerste zicht doen er alzeker geen interessante kerels mee in het vierde seizoen.

Gepost door: Daisy | 02-04-08

De commentaren zijn gesloten.