19-08-07

Beginminuten Saw IV

Na drie films is Jigsaw nog niet uitgezaagd en dus mogen we ons rond Halloween (26 december bij ons) verwachten aan Saw IV. Omdat Jigsaw (Tobin Bell) en zijn hulpje Amanda (Shawnee Smith) Saw III niet hebben overleefd, wordt het enige spannende aan Saw IV waarschijnlijk hoe Lionsgate de sadistische moordenaar laat terugkeren in deel 4. Een dubbelganger? Een evil twin? Een droom? Een flashback?

Afgaande op de korte inhoud lijkt het dit laatste te worden: na de dood van detective Kerry (Dina Meyer) helpen de twee ervaren FBI-agenten Strahm (Scott Patterson, Luke uit “Gilmore Girls”) en Perez (Athena Karkanis) detective Hoffman (Costas Mandylor) om het laatste spelletje van Jigsaw te verhelderen. Ondertussen ondergaat SWAT-commandant Rigg (Lyriq Bent) een dodelijk spel waarin hij een half uur de tijd heeft om een serie dodelijke valstrikken te ontwijken om een oude vriend te redden.

saw-4-posters

 


Darren Lynn Bousman staat net als bij Saw II en Saw III opnieuw achter de camera. Het verhaal is deze keer niet geschreven door Leigh Wannell, maar wel door Marcus Dunstan en Patrick Melton. 

Als promotiestunt heeft Lionsgate op de afgelopen ComicCon de eerste minuten van Saw IV vertoond en ondertussen zijn deze beelden ook on line te bekijken. Het is allemaal een beetje donker en vaag, zodat je niet echt kan zien wat er nu allemaal precies gebeurt. Het lijkt wél dat de filmmakers proberen terug te keren naar het eerste (en beste) deel.

Net als de vorige delen zijn de posters van Saw IV weer shockerend, maar origineel. Dat zal al reden genoeg zijn voor de fans om opnieuw naar de bioscoop te trekken, maar een vijfde Saw hoeft toch écht niet.

*Archief:
Saw
Saw II

Saw IV in de maak (30/10/2006)
Trailer Saw III (15/08/2006)
Poster Saw II geweigerd (23/08/2005)

Commentaren

wa ne zieke film ma egt die moetk zien :D
lekker sadistisch XD

Gepost door: andreas | 11-11-07

De commentaren zijn gesloten.