17-08-07

Scarlett Johansson is een bezige bij

Ze heeft op zeven jaar tijd al in 24 films gespeeld, en dat maakt haar één van de bedrijvigste actrices in Hollywood. Vandaag voegt Scarlett Johansson in één keer nog eens drie films aan haar cv toe. Daarmee besluit ze op veilig te spelen, want de geruchten doen de rond dat er volgend jaar een staking van de acteurs van Hollywood komt. Daardoor krijgen er momenteel zeer weinig projecten groen licht en door meteen voor drie films tegelijk te tekenen, ben je natuurlijk wel even aan het werk.

Ten eerste zal de bijna 23-jarige actrice te zien zijn in de ensemble komedie He's Just Not That Into You. De regisseur van deze prent waarin verschillende aparte verhaallijnen samenkomen, is Ken Kwapis (“The Office”, License to Wed). Johansson vervoegt o.m. Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Drew Barrymore, Kevin Connelly en Bradley Cooper. Johansson zal een instructrice Pilates spelen die een affaire heeft met een getrouwde man (Cooper) waarvan ze hoopt dat die zijn vrouw (Connelly) zal verlaten.

scarlett johansson 1

 

Daarnaast is het nu ook officieel dat Johansson de rol van koningin Mary zal spelen in Mary Queen of Scots. Deze onafhankelijke film heeft met John Curran net (The Painted Veil) een nieuwe regisseur gevonden. Het verhaal is gebaseerd op de eerste helft van het leven van de legendarische koningin en focust vooral op haar relatie met de Earl of Bothwell en de rivaliteit tussen Mary en haar halfbroer James. De opnames van deze film beginnen in maart in Engeland. 

Ten slotte zal Johansson een femme fatale spelen in de comic bookverfilming van The Spirit. Net als Sin City en 300 is The Spirit een comic van Frank Miller, die deze keer ook zelf zal regisseren. Voor Johansson is de rol weggelegd van de gevaarlijke schoonheid Silken Floss (what’s in a name). Floss is een sexy en intelligente secretaresse die bovendien feilloze instincten heeft en daardoor de perfecte medeplichtige is van het criminele genie Octopus. Deze laatste wordt gespeeld door Samuel L. Jackson en het hoofdpersonage wordt vertolkt door Gabriel Macht Die is Denny Colt, een detective die zijn eigen dood in scène zet om de misdaad in Central City te bestrijden. De productie gaat van start eind oktober, de film komt pas in 2009 uit.

Naast deze drie nieuwe projecten zal Johansson de volgende jaren nog te zien zijn in de romcom The Nanny Diaries (2007), het historische drama The Other boleyn Girl (2007), het Spaanse project van Woody Allen en Pompeii van Roman Polanski. Vervelen zal Scarlett Johansson zich alvast niet doen.

*Archief:
Scarlett Johansson is Queen Mary
(28/09/2006)
Portman, Bana en Johansson in The Other Boleyn Girl (22/06/2006)  

Commentaren

Hallo mooie en toffe blog...liefs en prettig weekend... ...

Gepost door: Yolanda | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.