09-08-07

Trailer: Be Kind Rewind

Eén van dé films om naar uit te kijken, wordt Be Kind Rewind van Michel Gondry, de man die drie jaar geleden het pareltje Eternal Sunshine of the Spotless Mind afleverde en vorig jaar nog het zwaar onderschatte The Science of Sleep.

 

 
be kind rewind 5

 

In het alweer hyperabsurde Be Kind Rewind speelt Jack Black Jerry, een man die een elektriciteitscentrale wil saboteren omdat hij gelooft dat ze zijn hersenen aantast. Per ongeluk wordt daarbij zijn brein gemagnetiseerd en daardoor worden alle videotapes in de videotheek van zijn vriend Mike (Mos Def) gewist. Om Mikes baan te redden, besluiten ze alle films na te spelen waaronder The Lion King, Rush Hour, Ghostbusters, When We Were Kings, Back to the Future, Driving Miss Daisy en Robocop.

 

Yahoo Movies heeft de eerste trailer van Be Kind Rewind weten te bemachtigen. Als de uiteindelijke film zo goed is als de trailer, dan wordt dit echt een fantastische film. De prent solliciteert nu al naar een plekje tussen de beste films van 2007/ 2008. Op 21 december komt Be Kind Rewind in de VS uit, een Belgische release datum is er helaas nog niet.

*Archief:

Jack Black in nieuwe Michel Gondry (2/05/2006)

Commentaren

Ziet er zalig uit... Denk dat veel filmliefhebbers er wel van gaan kunnen genieten...

Doet me denken aan die tekenfilmpjes van konijnen op internet waar films in 60 seconden of minder worden nagespeeld :-) (kom niet op de naam of sites, waar die staan)

Gepost door: MeltyMan | 10-08-07

bunnies die filmpjes staan op de site http://www.angryalien.com/ en zijn inderdaad zalig :)

Gepost door: karen | 10-08-07

De commentaren zijn gesloten.