27-07-07

Guy Ritchie verfilmt eigen comic

gamekeeper

Guy Ritchie is de volgende regisseur die zich waagt aan een comic bookverfilming. De regisseur van o.a. Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch (en helaas ook Swept Away en Revolver) zal de Virgin Comics serie ‘Gamekeeper’ onder handen nemen.

De comic gaat over de beheerder van een Schots landgoed die een onuitputtelijke kennis heeft van het gedrag van alle dieren. Wanneer de vermoedelijke moordenaar van zijn zoon opduikt, ondervindt de man dat de stedelijke jungle van Europa niet zo anders is dan het natuurlijke landschap dat hij gewoon is.

Het hele concept is trouwens bedacht door Ritchie zelf, hoewel Andy Diggle het zaakje schreef. "After reading Guy's comics, we knew instantly that the action-packed story and complex characters would resonate with film audiences," aldus Jeff Robinov van Warner Bros.

Momenteel is Ritchie volop bezig met de opnames van de actie- / misdaadfilm RocknRolla met o.a. Gerard Butler, Thandie Newton en Tom Wilkinson. Daarbovenop moet Ritchie ook zo snel mogelijk zijn vrouw van gedachten doen veranderen. Madonna wil namelijk opnieuw haar kans wagen in de filmwereld.

Na o.m. Swept Away en Die Another Day heeft Madonna blijkbaar haar lesje nog niet geleerd, meer bepaald wil de popdiva een film maken rond haar ex Chris Paciello met wie ze begin jaren ’90 een stormachtige relatie had die twee jaar duurde. De twee gingen uiteen nadat Paciello in de cel belandde na een inbraak met dodelijk afloop.

De film zal gebaseerd zijn op het boek ‘Mob over Miami’ waarvan Madonna’s productiemaatschappij Maverick Films de filmrechten bezit. Momenteel circuleren de namen van Mark Wahlberg, John Cusack en Milo Ventimiglia voor de hoofdrol. Guy Ritchie probeert momenteel zijn vrouw aan te praten dat dit hele grapje een zeer slecht idee is…

De commentaren zijn gesloten.