24-07-07

3:10 to Yuma: Trailer

3.10-to-Yuma

De eerste poster en trailer van de western 3:10 to Yuma zijn een feit. 3:10 to Yuma is een remake van de gelijknamige film 3:10 to Yuma uit 1957. Ten tijde van zijn release werd de versie uit de jaren ’50 zeer goed onthaald en geprezen voor zijn spanning en cinematografie. Dat waren wel de hoogdagen van het westerngenre en het genre zit al enkele decennia (op een Unforgiven na) serieus in het slop. Maar de trailer belooft alvast het allerbeste.

 

3:10 to Yuma speelt zich af in Arizona op het einde van de 19de eeuw. Ben Outlaw (Russell Crowe) is een beruchte outlaw die met zijn bende bestaande uit dieven en moordenaars terreur zaait in het gebied rond de Southern Railroad. Wanneer Wade wordt gearresteerd, stelt Dan Evans (Christian Bale) — een boer die gekweld wordt door de droogte op zijn land — zich kandidaat om Wade te begeleiden naar de “3:10 to Yuma”, een trein die Wade naar zijn proces zal brengen. Onderweg beginnen de twee mannen elkaar te respecteren, maar hun missie groeit al snel uit tot een gewelddadige haast onmogelijke reis.

 

Als de bebaarde aanwezigheid van Russell Crowe en Christian Bale nog niet genoeg reden is om je naar de bioscoopzaal te reppen, dan mag je daar nog Ben Foster, Peter Fonda, Gretchen Mol en Alan Tudyk aan toevoegen. 3:10 to Yuma wordt geregisseerd door James Mangold die met Cop Land, Girl Interrupted, Identity en Walk the Line al serieuze visitekaartjes heeft afgeleverd in uiteenlopende genres. Het scenario is van Stuart Beattie (Pirates of the Caribbean-trilogie) en Michael Brandt (Catch That Kid).3:10 to Yuma heeft nog geen release datum in de lage landen, maar dat zal niet meer voor dit jaar zijn.

 

De commentaren zijn gesloten.