21-07-07

December Boys: Trailer

december boys

Vandaag lag het zevende en allerlaatste deel van Harry Potter — The Deathly Hallows — in de winkels. Ondertussen wordt het boek zo’n 15 keer per seconde verkocht en doet het daarmee beter dan zijn voorganger The Half Blood Prince die ‘slechts’ 13 keer per seconde over de toonbank vloog. Needless to say dat Harry Potter een enorme winstgevende franchise is.

 

Maar met The Deathly Hallows stopt de boekenreeks onherroepelijk en ook de filmfranchise zit er in 2010 helemaal op. Tijd dus voor de (jonge) acteurs om hun eerste stapjes buiten Hogwarts te zetten. Emma Watson lijkt voorlopig nog geen zin om een ander personages dan Hermione Granger te spelen, maar Rupert Grint was vorig jaar al te zien in de komedie Driving Lessons.

 

Harry Potter zelf, ofwel Daniel Radcliffe, veroorzaakte begin dit jaar al heel wat heisa door bloot te gaan in het theaterstuk ‘Equus’. Daarnaast verbleef Radcliffe een hele poos ‘downunder’ voor de opnames van het drama December Boys waarvan nu een eerste trailer online staat.

 

De film is gebaseerd op een roman van Michael Noonan die draait rond vier wezen die er in de late jaren ’60 op uit trekken voor een vakantie aan de zee. De vrienden hebben de hoop op adoptie opgegeven, maar ze vangen snel het gerucht op dat een koppel één van hen wil adopteren. Door dit nieuws wordt hun vriendschap danig op de proef gesteld en ontstaat een heuse ‘adoptiecompetitie’.

 

December Boys is geregisseerd door de Australiër Rod Hardy die tot nu toe vooral een resem televisiefilms en afleveringen van series als “The X-Files”, “The Practice” en “Battlestar Galactica” maakte. De trailer van December Boys staat bij Apple, de film heeft nog geen Belgische release datum.

 

*Archief:

Daniel Radcliffe is December Boy (15/06/2005)

Commentaren

goede film Ik heb de film gezien en vind hem persoonlijk echt de moeite ! Nu moet ik de OST nog ergens zien te vinden :)

Gepost door: colambo | 17-12-07

De commentaren zijn gesloten.