16-07-07

Heath Ledger als The Joker

Hij circuleert al een tijdje rond op internet, maar hier is hij dan toch: de eerste foto van Heath Ledger als The Joker, de übervillain uit de Batmanserie en de tegenstander van Christian Bale in The Dark Knight, de sequel van Batman Begins. De versie van The Joker die Jack Nicholson speelde in Batman (1989) van Tim Burton is in vergelijking met deze Joker een echte schuppenzot. Want de versie van Heath Ledger is wel heel eng.

 

the dark knight 1

 

The Dark Knight is dus het vervolg op Batman Begins en wordt opnieuw geregisseerd door Christopher Nolan. Batman bindt nog steeds de strijd aan tegen de misdadige krachten in Gotham City. Met de hulp van officier Jim Gordon (Gary Oldman) en advocaat Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Bruce Wayne alias Batman de laatste overgebleve criminelen uit de stad jagen. Dat lijkt te lukken totdat een crimineel meesterbrein chaos in de stad laat neerdalen. De inwoners van Gotham kennen deze gangster enkel onder de naam The Joker.

 

Naast al deze topacteurs zullen ook nog Anthony Michael Hall, Michael Caine, William Fichtner en Eric Roberts in Gotham neerstrijken. De vrouwelijke touch zal moeten komen van Maggie Gyllenhaal. Dat betekent meteen dat Madam Cruise ofwel Katie Holmes niet meer van de partij is. The Dark Knight verschijnt volgende zomer in de bioscopen.

De commentaren zijn gesloten.