15-07-07

Trailer: Death Sentence

death sentence

Nog een trailertje om het weekend af te sluiten en wel van de actiefilm Death Sentence. Kevin Bacon speelt John Hume, een business manager uit Boston, die samen met zijn gezin een vredig en rustig leven leidt. Daar komt echter drastisch verandering in wanneer zijn oudste zoon gedood wordt bij een hold-up. Hume is getuige van het misdrijf en belooft zijn gezin wraak te nemen zodat ze kunnen verdergaan met hun leven. Maar ook de daders hebben hun eigen geheime agenda.

Regisseur van dienst is de 30-jarige James Wan die in 2003 doorbrak met de inventieve horrorfilm Saw. Wan had na Saw blijkbaar al snel door dat de hele franchise genadeloos ging uitgemolken worden en bij de sequels was hij enkel nog betrokken als uitvoerend producent. In 2007 maakte hij met Dead Silence nog een andere horrorfilm Het scenario van Death Sentence is geschreven door de debutant Ian Jeffers die zijn scenario baseerde op een roman van Brian Garfield (Death Wish, The Stepfather).

Kevin Bacon krijgt het gezelschap van Kelly Preston (Jerry Maguire), John Goodman (“Roseanne”), Aisha Tyler (“CSI”, “24”), Garrett Hedlund (Eragon) en Leigh Wannell (Saw). De trailer van Death Sentence staat bij Yahoo Movies en ziet er wel cool uit. Sinds The Bride de halve Japanse bevolking neersamoeraide in Kill Bill zijn wraakfilms overigens weer helemaal in. Death Sentence komt op 21 november uit in België.

De commentaren zijn gesloten.