08-07-07

Trailer: Gone, Baby, Gone

De trailer van Gone, Baby, Gone, het regiedebuut van Ben Affleck, staat online bij Yahoo Movies. Dat Affleck als acteur soms vreemde keuzes heeft gemaakt (Daredevil, Gigli om de twee ergste te noemen), is geen groot nieuws. Maar als regisseur lijkt Affleck toch een zeker talent te hebben, althans voor zoverre dat uit één trailer afgeleid kan worden.

 

De film is gebaseerd op een boek van Dennis Lehane, van wie eerder al Mystic River werd verfilmd door Clint Eastwood. Gone, Baby, Gone is een verhaal over twee detectives die op zoek zijn naar een verdwenen 4-jarig meisje. Eigenlijk willen Patrick Kenzie en Angela Gennaro de zaak helemaal niet, maar na smeekbedes van de tante van het meisje, beginnen ze toch een onderzoek.

 

Ben Affleck zal zelf niet te zien zijn in zijn regiedebuut, maar hij heeft wel de hoofdrol gegeven aan zijn jongere broer Casey. Verder zijn ook Morgan Freeman, Michelle Monaghan, Ed Harris en Mark Margolis te zien. Gone, Baby, Gone komt op 1 november uit in Nederland, de Belgische première zal ook rond die tijd zijn.

 

*Archief:

Ben Affleck maakt Gone, Baby, Gone (27/05/2006)

Commentaren

Wij van Skynet houden van film.

Daarom hebben we uw blog In de kijker gezet op http://blogs.skynet.be

Proficiat!

Keep on blogging!


Jeroen

Gepost door: Het team van Skynet | 09-07-07

:-) proficiat Karen met je vermelding op de startpagina van de blogs
dubbel en dik verdiend !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 09-07-07

Noach komt naar Nederland Noach komt naar Nederland … Evan Baxter, die van Morgan Freeman in de rol van God tegen wil en dank de opdracht krijgt om anno 2007 een ark te bouwen omdat de wereld zal vergaan. …
In Gods wetboek de Bijbel lezen wij dat deze aarde die nu is door vuur zal vergaan, waarschijnlijk in 2011 AD.
2 Petrus 3:6-7: Door welke de wereld, die toen was, met het water van den zondvloed bedekt zijnde, vergaan is. Maar de hemelen, die nu zijn, en de aarde, zijn door hetzelfde woord als een schat weggelegd, en worden ten vure bewaard tegen den dag des oordeels*, en der verderving der goddeloze mensen.
*Wederkomst van onze Heere Jezus Christus als Rechter.
Voor meer informatie over Time Has an End – A Biblical History of the World 11.013 BC – 2011 AD door Harold Camping. http://www.timehasanend.org/public/en_ti..
Dit boek is gratis verkrijgbaar bij Family Radio: http://www.familyradio.com

Gepost door: Kees Droog | 22-07-07

De commentaren zijn gesloten.