28-06-07

Trailer: Eastern Promises

Yahoo Movies heeft de eerste trailer van Eastern Pormises online gegooid. Deze mysterieuze thriller is de nieuwste film van de Canadees David Cronenberg (Scanners, The Fly, eXistenZ, A History of Violence) naar een scenario van Steven Knight (Dirty Pretty Things). In de topcast ontdekken we Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Cassel en Armin Mueller-Stahl. Ook zonder de trailer zou dit dus al een film zijn om in het oog te houden.

 

En de trailer maakt het alleen maar beter, want die ziet erg veelbelovend uit (behalve dan Mortensens kapsel). Eastern Promises volgt de mysterieuze en meedogenloze Nikolai (Mortensen) die banden heeft met één van de meest beruchte georganiseerd misdaadbendes in Londen. Zijn criminele bestaan wordt danig overhoop gehaald wanneer zijn pad kruist met dat van de verpleegster Anna. Anna heeft van een overleden jonge Russische moeder een tasje gekregen en dat leidt haar diep in de wereld van de Russische maffia in Londen. En rechten in de armen van Nikolai.

 

Op 7 november komt Eastern Promises in de Belgische zalen. Daarvoor zullen Cronenbrg en co eerst hun opwachting maken op het filmfestival van Venetië.

 

*Archief:

Naomi Watts in Eastern Promises (19/05/2006)

 

Commentaren

Eastern Promises Ik denk: een erg spannende film, over de maffia uit het Oosten-
-Rusland. Iets nieuws dus. Hopelijk minstens zo goed als
History of Violence met dezelfde David Cronenberg met ook weer
Viggo Mortensen, die hier zijn veelzijdigheid laat zien
(hoop ik). Geen wijze, goede Aragorn hier…dat is wel duidelijk! Ben benieuwd!

Gepost door: Helena | 01-07-07

De commentaren zijn gesloten.