11-06-07

Trailer: The Invasion

Ik heb het een paar weken geleden al gehad over het moeizame productieproces van The Invasion van Oliver Hirschbiegel / The Wachowski broers (meer daarover in deze post). Het zou jammer zijn dat Oliver Hirschbiegel werd vervangen omdat er te weinig actie in de film zou zitten. Hirschbiegel heeft twee van de beste Duitse films van de laatste jaren op zijn cv staan (te weten Der Untergang en Das Eexperiment) en momenteel bewijst David Fincher met Zodiac dat je geen spectaculaire actie moet hebben voor een intelligente en boeiende film.

Maar nu kunnen we een eerste blik werpen op bewegende beelden van de thriller want ondertussen staat de trailer online. Rekening houdend met de voorgeschiedenis en alle heisa van de regisseurswissel, vind ik de trailer toch wel geslaagd. De trailer laat al heel wat van de plot zien, zonder echter te veel te verklappen. The Invasion lijkt in ieder geval een interessante film. En een trailer met muziek van Sigur Ros, heeft ook een streepje voor.

 

*Archief:

Wat is er aan de hand met The Visiting? (24/05/2007)

The Body Snatchers are back (29/07/2005)

Commentaren

Hey Karen als ik goed gelezen heb op verjaardagsblog, dan is het vandaag je verjaardag.
Proficiat hé.

Doeiiii

Gepost door: Gilles | 11-06-07

Lijkt me een leuke film te worden, me baserend op de trailer, maar spijtig genoeg draait het niet altijd zo uit... afwachten

Gepost door: MeltyMan | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.