05-06-07

Trailer: Rise: Blood Hunter

risebloodhunter

Liefhebbers van donkere horrorthrillers met een bovennatuurlijk tintje à la Underworld, kunnen zich binnenkort opmaken voor Rise: Blood Hunter. Kate Beckinsale geeft de fakkel van dark queen daarin door aan Lucy Liu.

 

In Rise: Blood Hunter speelt Liu de journaliste Sadie die tijdens een onderzoek stuit op een donkere ondergrondse sekte, die jonge aantrekkelijke vrouwen uit Los Angeles recruteert. De jongeren worden gelokt door wilde feesten, maar duiken na die feesten dood op. Sadie besluit het zaakje tot op de bodem uit te spitten maar wordt op een dag zelf dood wakker in een mortuarium met een ongelooflijke dorst naar vers bloed, maar ook naar wraak.

 

Regisseur van Rise is Sebastian Gutierrez, die hiervoor enkel de thriller Judas Kiss in 1998 maakte. Gutierrez schreef ook het scenario en hierin heeft de man meer ervaring want eerder pende hij ook de scripts van Gothika en Snakes on a Plane. Lucy Liu krijgt in de cast het gezelschap van Robert Forster (Jackie Brown) die een agent speelt wiens dochter ten prooi is gevallen aan de sekte. Ook Michael Chiklis (“The Shield”) en Carla Gugino (“Karen Sisco”, en ook mevrouw Gutierrez) spelen een rol in Rise: Blood Hunter.

 

Ondertussen staat de trailer al een tijdje online en de film is ondertussen ook uit in de VS. Visueel ziet het er allemaal heel goed uit, maar de actie zou er niet helemaal uitkomen. Lucy Liu zou ook niet veel meer doen dan de hele film met een kruisboog rondlopen. Spijtig want Liu is een coole actrice, die helaas de meest erge crap (Ballistic: Ecks vs Sever, Charlie’s Angels: Full Throttle) combineert met de meest geweldige films (Kill Bill Vol.1, Lucky Number Slevin).

 

Aangezien Rise: Blood Hunter nog geen Belgische releasedatum heeft, zou de film dan ook wel eens rechtstreeks in de dvd-rekken kunnen belanden. Dat hoeft niets te betekenen, maar hoopgevend is het ook niet.

 

*Archief:

Lucy Liu in Rise (16/04/2005)

Commentaren

nieuwe muilkorfwetten :
http://www.vrijvanzegel.net/blog2/index.php?/archives/187-Kiezen-we-voor-zwijgplicht.html

Gepost door: anonymous | 07-06-07

De commentaren zijn gesloten.